Moment voor ouderen is er speciaal voor ouderen met lage inkomen.  Om gezellig samen te komen en op een gemakkelijke manier te bewegen in heerlijk warm water. Gezond en gezellig is hoe wij dit noemen. Een luxe ruimte van alle gemakken voorzien. De ruimte heeft plek voor maximaal 4 ouderen. Hierdoor is het laagdrempelig en zeer betrokken en persoonlijk.  Even aandacht voor u zelf, wekelijks een ochtend gezellig onder elkaar. Lekker bewegen in ons warme zwembad, of doet u liever een spelletje, of alleen even een praatje maken onder het genot van een bakje koffie thee of chocolade melk? Het maakt niet uit als u er maar bent. Gewoon omdat het leuk is, niets moet en alles kan. Er is altijd een leuke vrijwilliger aanwezig om deze ochtend te begeleiden en in overleg met de ouderen ook te luisteren naar de wensen en behoefte van u . Om zo ook andere activiteiten te organiseren voor dit gezellige moment.  

  • Wist u dat u een tegemoetkoming krijgt vanuit de gemeente Heumen of gemeente Nijmegen ? Wij helpen u graag bij het aanvragen hiervan.

U ontvangt dan een Moment abonnement...waarmee u 26 weken en een bijdrage van €2,50 per keer kunnen komen een uur op de aangeboden dagen/tijden. Max 4 personen.  

  • Wekelijks 1 ochtend 3 uur lang gezellig samen komen met maximaal 4 ouderen.
  • Een grote tafel met heerlijke stoelen.
  • Een warm zwembad van maar liefst 35 graden met onderwater loopband en fitness attributen in het water , om op een zeer gemakkelijke manier te bewegen, en uw conditie in goede vorm te houden.
  • In overleg ook andere activiteiten te plannen.
  • Heeft u een keer geen zin om te komen, dat is prima. Er rust geen enkele verplichting op dit uw bezoek of abonnement. Wel zijn de 26 bezoeken maximaal 1 jaar geldig. Dit i.v.m. er maar 4 ouderen tegelijk kunnen komen en er ook een wachtlijst is. 
  • Dit wordt aangeboden alleen  voor ouderen met een laag inkomen en wordt op deze manier toegepast:
  • In de ruimte is ook een stoomkamer, Finse sauna, infrarood sauna en zijn er voetenbadjes aanwezig. Ook hier mag u gebruik van maken deze ochtend.
  • Koffie en thee inbegrepen!

Hoe kunt u deze ochtend bekostigen?

€150,- van de gemeente Nijmegen of gemeente Heumen.

€65,- eigen bijdrage voor 26 weken (per bezoek te betalen €2,50 per keer).

En €45,- schenken wij als organisatie per oudere met laag inkomen. 

Dit dekt de kosten voor de vaste lasten. Dit project is geheel vrijwillig en heb ik Vanessa Wouters-Veen met hart en ziel opgericht. Mijn motivatie kunt u lezen op de pagina Over dit project!

 

Het Moment abonnement is een sleutelhanger met een chip. Op deze chip staat het aantal bezoeken wat u nog tegoed heeft. Voor deze chip vragen wij een borg van €15 euro. Deze ontvangt u ook weer direct terug als u de sleutels hanger terug geeft nadat uw abonnement voorbij is. Verlengen mag natuurlijk ook! De inschrijf kosten van €10 euro vervallen bij inschrijving voor Moment voor ouderen. Deze krijgt u van ons!